Известие

Collapse
No announcement yet.

Термостат за 2.4 JTD 140 к.с. - какъв и откъде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пръсна се по шевовете.И то след зверско шофиране в което се бях препотил.По случайност чух че перките работят на втора степен.И чак тогава погледнах стрелката.На 1г. и седем месеца е термостата.Освен че съм дал 100лв. + труда и нервите по смяната му,днес ми костваше 138лв. репатрак,изпусната среща с изключително важен човек и нерви които не ми останаха.А и още не съм купил нов.
    А се чудех защо хората си купуват пукащите се Вернет....пук то се оказа че Берн водят в класацията
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Колко коня ти е жтд-то на което е станало това?
      5 Ланчии зад гърба си!
      И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

На 140-ката
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
          А се чудех защо хората си купуват пукащите се Вернет....пук то се оказа че Берн водят в класацията
          А как само заставаше зад Бернна , но явно всички са до късмет
          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            Ми не ти ли каза Чистача че е на късмет. Лично съм изхвърлил два Behr а Вернета се успа но това не е гаранция че няма да се прецака при теб точно.
            Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            Пръсна се по шевовете.И то след зверско шофиране в което се бях препотил.По случайност чух че перките работят на втора степен.И чак тогава погледнах стрелката.На 1г. и седем месеца е термостата.Освен че съм дал 100лв. + труда и нервите по смяната му,днес ми костваше 138лв. репатрак,изпусната среща с изключително важен човек и нерви които не ми останаха.А и още не съм купил нов.

Добре дошъл в клуба на Вернетчето
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Добре дошъл в клуба на Вернетчето
              Освен да почна да сменям термостат на две смени на маслото, че ако ми се пръсне докато закъснявам за дело извън София, заради него цялата кола ще лети към дерето ...
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
              X